Bemutatkozás

Rólunk

Dr. Dózsa Ernő vagyok. 2003-ban végeztem a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán.

Még ebben az évben kezdtem dolgozni az akkori Adónyomozó Igazgatóság Pest Megyei Igazgatóságán, 2004-ben a szervezet átalakítását követően a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi Főosztályán, majd 2008-tól ugyanezen szerv Bűnügyi Főosztályának Nemzetközi Bűnözés Elleni Osztályán.

Irodám sokrétű munkát végez.

Fő területünk a gazdasági büntetőjog, e mellett a jogterület teljes ágát lefedi tevékenységünk.

Polgári jogi területen is teljes körűen ellátjuk ügyfeleink képviseletét, de személyes szakterületem a családjog, a házassági bontóperek, gyermekelhelyezési ügyek, valamint az ezekhez kapcsolódó közigazgatási eljárások. Vallom azt, hogy ezt a területet csak olyan ember tudja megfelelően képviselni, aki már átesett egy váláson, és van gyermeke, átérzi az ügyfelek problémáit.
Polgári jogi területen az ingatlanokkal kapcsolatosan is nagy tapasztalattal rendelkezünk, az elmúlt 8 évben több száz végrehajtási ügybe csatlakoztunk be, intéztük ezen ingatlanok adás-vételét, tehermentesítését.

A fentieken túl kollégáinkon keresztül igyekszünk minden igényüknek megfelelni, választ nyújtani jogi problémáikra.

2018-tól munkánkat ügyvédi társulás keretében a Dr. Horgas Ügyvédi Irodával folytatjuk, melynek vezetőjén keresztül munkajogi érdeklődésű Kollégát köszönthetünk sorainkban. A társulás lehetővé teszi azt, hogy ügyfeleink a Budai Régió, és Pest Megye északi területén is rugalmas, azonnali jogi segítséget kapjanak.

Társulásunk vegyes praxisként működik, azaz több jogterülettel foglalkozik.

Elsődleges célunk: az Ön igényeinek megfelelő jogi képviselet ellátása valamennyi jogterületen.

Az iroda német és angol nyelven tárgyalóképes nyelvtudással bír.

Szlovák, osztrák és román partnereinken keresztül nemzetközi jogi kérdésekben is segítséget tudunk nyújtani.

hu_HU